A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

31.05.2021 Останні дзвоники

Дата: 31.05.2021 15:29
Кількість переглядів: 76

У закладах  освіти  Костянтинівської ОТГ  продзвеніли останні дзвоники, сповістивши 1850 школярів  про закінчення навчального року. 

Для 87 одинадцятикласників об’єднанної територіальної громади останній дзвінок пролунав прощальним передзвоном та стартом до нового етапу їхнього життя. Це, мабуть, найулюбленіше свято всіх учнів. Особливе воно для випускників – учнів 9-х та 11-х класів, які йдуть у доросле життя.

Учні, вчителі, батьки, гості заполонили сьогодні шкільні подвір’я, щоб разом провести у доросле життя випускників та привітати із початком канікул молодше покоління школярів.

За  доброю традицією Костянтинівський сільський голова Тетяна Горбань, депутати, працівники сільської ради розділили зі школярами громади радість останнього дзвоника, відвідавши заклади освіти та привітавши учнів, учителів, батьків. Найкращі учні отримали від сільського голови грамоти та цінні подарунки, а колективи закладів освіти було нагороджено грамотами відділу освіти, молоді та спорту Костянтинівської сільської ради. 2020/2021 навчальний рік показав, що школярі Костянтинівської громади показали гарні успіхи у навчанні на всіх рівнях - від районного до всеукраїнського.  

По завершенню урочистостей, для випускників був проведений останній шкільний урок, під час якого вже колишні учні згадували всі одиннадцять років, проведених у стінах рідних шкіл та востаннє прислухалися до мудрих слів своїх класних наставників.


« повернутися

Вхід для адміністратора