A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Всеукраїнський культурно-освітній марафон "Наша незалежність"

Дата: 19.07.2021 10:12
Кількість переглядів: 341

 Всією територією країни пройде культурно-освітній марафон  у рамках відзначення 30-ї річниці незалежності України. Запрошуємо мешканців громади прийняти участь у Всеукраїнському освітньо-культурному марафоні " Наша незалежність"

Метою марафону є збір та оприлюднення історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформацію з газет, історії очевидців тощо), що є знаковими для становлення української незалежності та визначними для Мелітопольщини. За результатами проведення марафону буде визначено ряд публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів, які будуть проведені в рамках святкування 30-ї річниці незалежності України.

Охоплення марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів, поширити історичні матеріали, які відіграли знакову роль у становленні незалежності України.

Відповідна інформація буде опублікована на вебсайті облдержадміністрації, райдержадміністрації, їх сторінках у соціальних мережах, на офіційній сторінці відділу освіти, молоді та спорту Костянтинівської сільської ради під єдиними хештегами #Наша_незалежність #Марафон_30.

Всі матеріали для публікації (із обов’язковим зазначенням контактної особи) просимо відправляти на електронну адресу -  maksak2008@ukr.net



« повернутися

Вхід для адміністратора