A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Впроваджуємо Нову українську школу в закладах загальної середньої освіти Костянтинівської сільської ради

Дата: 19.11.2021 09:39
Кількість переглядів: 52

Впроваджуємо Нову українську школу в закладах

загальної середньої освіти Костянтинівської сільської ради

Своєчасне звернення до супервізії є важливим і необхідним для професійної підтримки та розвитку педагогів в умовах реалізації завдань Нової української школи.

З 02 по 11 листопада 2021 року в закладах загальної середньої освіти Костянтинівської сільської ради, з метою надання допомоги вчителям початкової ланки, відбулися зустрічі вчителів з супервізором Світланою Пейчевою, яка пройшла спеціальне навчання та підготовку при КЗ «ЗОІППО» ЗОР.

Учасники заходу провели самооцінювання, створили освітній індивідуальний маршрут з молодими вчителями, ставили питання та брали участь в їх обговоренні і просто раділи живому спілкуванню.

Багато залежить від супервізора, як професіонала та людини, тому йдемо до того, кому довіряємо. Фахово, доступно, конкретно Світлана Пейчева підводила вчителів до пошуку відповідей на запитання, спонукала до розв’язання проблем та прийняття самостійних рішень. Вона підкорила нас професіоналізмом, людяністю, оптимізмом, почуттям гумору, щирістю. Плануємо і надалі звертатися до Світлани Олександрівни. Ми - одна команда, яка прагне професійно зростати. Дякуємо за зустріч!


« повернутися

Вхід для адміністратора