A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді та спорту
Костянтинівської сільської ради Мелітопольського району Запорізької області

Територіальний етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 03.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 60

1 грудня 2021 року у Костянтинівській об’єднаній територіальній громаді відбувся ІІ (територіальний етап) Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Тараса Шевченка. Зважаючи на карантинні обмеження, творче змагання довелось пристосувати до дистанційного формату, тож написання робіт провели у онлайн-режимі.

Метою конкурсу є вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, стимулювання учнівської молоді до вивчення української мови і літератури.

У територіальному етапі Міжнародного конкурсу участь взяли 12 учнів, що стали переможцями І етапу у свої закладах освіти.

З вітальним словом до учасників звернулася голова журі Ольга Фільчагова, вчитель української мови та літератури Костянтинівського ліцею «Ерудит», саме цей заклад освіти забезпечив технічну підтримку проведення ІІ етапу конкурсу.

За рішенням журі, переможцями стали:

у категорії 5-7 класи – Мамаєва Анастасія (7клас), учениця Вознесенської ЗШ І-ІІІ ст. (вчитель Акулова Ю.О.);

у категорії 8-9 класи – Ковбас Софія (8 клас), учениця Костянтинівського ліцею «Ерудит» (вчитель Єфименко Т. А.);

у категорії 10-11 класи – Кузьменко Каріна (10клас), учениця Вознесенської ЗШ І-ІІІ ст. (вчитель Федорець Є.О) та Старінок Аліна (11клас), учениця Костянтинівської ЗШ І-ІІІ ст. «ПРОМЕТЕЙ» з пвп (вчитель Квітко О. В.).

Вітаємо переможців та бажаємо невичерпної енергії та подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора